KLANKBAD - 1

Bij een klankbad ervaar je vanuit een ontspannende houding (liggend of zittend) de trillingen en klanken van mijn stem, trom en ratels. Deze klanken resoneren op een subtiele manier door heel je lichaam en hebben invloed op elke cel, elk orgaan, elke gedachte en elke emotie. De klanken raken ook patronen in je lichaam die geblokkeerd of uit evenwicht zijn en brengen daarin beweging en ordening. 

Alle materie en dus ook ons lichaam bestaat uit energie en heeft zijn eigen trillingsfrequentie. Verstoringen in die trillingen kunnen gevoelens van onbehagen geven en zelfs tot ziekte leiden op de lange duur. De klanken brengen weer harmonie in lichaam en geest.

mantra-1 mantra-2 mantra-3

Na een klankbad voel je je diep ontspannen en weer meer aanwezig in je lichaam. Je kunt het ervaren als een inwendige massage, een moment van aandacht voor jezelf. Je kunt zelfs tijdens een klankbad een verre reis beleven, een inzicht of antwoord krijgen op een probleem en ervaren dat (emotionele) pijn minder wordt. Ook na een klankbad werken de klanken en de trillingen nog een tijdje door.