KLANKHEALING - 1

Voel je het verlangen om jezelf meer te laten zien en te horen? Om volledig aanwezig te zijn en je niet langer te laten beperken door jouw angst en weerstand? Verlang je naar verlichting en verzachting van pijn, spierspanning, nervositeit en stress? Heb je behoefte aan meer rust, harmonie, eigenwaarde en zelfvertrouwen?

Klankhealing is een diep transformeerde ervaring, waarbij ik werk met de helende en bekrachtigende klanken van mijn sjamanentrom, mijn ratels en mijn stem.

Ik stem me volledig af op jou terwijl jij comfortabel ligt. De klanken en vooral de trillingen hiervan ondersteunen jouw proces van het loslaten van spanningen, waardoor er weer doorstroming en ruimte ontstaat om nieuwe energie toe te laten.

Alle materie bestaat uit energie en heeft zijn eigen trillingsfrequentie. Ook in jouw lichaam: elke cel, elk orgaan, elke gedachte en elke emotie trilt. De subtiele trillingen van mijn instrumenten en stem dringen diep door in jouw lichaam en geest waardoor deze weer meer in harmonie en balans komen. Je ervaart weer rust, stilte, verbinding met jezelf, innerlijke kracht, meer zelfvertrouwen, lichte/ sprankelende energie, heling en bekrachtiging van wie jij in wezen bent: je pure Zelf.