KLANKHEALING | reacties (1)

Jeanne: "Ik heb Ingrid ervaren als een vrouw met een heel prettige vertrouwde uitstraling en manier van werken. Ik voelde me al snel op mijn gemak bij haar. Ze is begripvol en wist snel tot de kern van mijn vraag door te dringen om me vandaaruit mee te nemen in een heerlijke klankbad. Het koste me dan ook geen enkele moeite om me over te geven aan de klanken en het gevoel dat dit opriep tijdens de klankhealing. Met o.a. haar warme, liefdevolle stem liet ze me een mooie klankreis ervaren die nog dagen daarna zijn uitwerking heeft gehad."


Diny: "Mijn ervaring met de klank-healing. Al meteen bij binnenkomst daalde er een bepaalde rust over me heen, het voelde heel goed. Ik mocht lekker gaan liggen en gewoon over me heen laten komen. De indiaanse trom , waarmee begonnen werd, samen met de klanken, brachten mij al op een ander niveau. De hele sessie heb ik ervaren als een totale ontspanning. Het heeft me ook de ruimte gebracht waarom ik gevraagd had, ruimte in mijn hoofd en in mijn zijn. Wat Ingrid daarna vertelde, de beelden die zij kreeg tijdens de healing, vond ik mooi en treffend. Ik heb nog lang na genoten van deze healing. Dank je wel Ingrid. "


Christiaan: "Een fijne ervaring. Ingrid is integer en betrokken. Bijzonder om iemand voor jou te horen zingen."


Annemarie: "De klankhealing die ik heb mogen ontvangen van Ingrid heb ik als heel professioneel en integer ervaren. Verbazingwekkend hoe snel ze me met haar stem naar een andere laag in mezelf bracht . Na de healing voelde ik me verkwikt en heerlijk vredig. Voelde me meer in ballans en in contact met mezelf. In de na bespreking van de healing was het prachtig te horen wat Ingrid waargenomen had. Ingrid heeft zo’n mooi verfijnde energie waar ze mee werkt en weet prachtig af te stemmen op dat wat is. "