VLINDERMASSAGE

Een Vlindermassage is een massage met een transformerende werking waarbij je zacht en zonder druk wordt aangeraakt: als een streling. Er wordt met zachte, trage en steeds herhalende aanrakingen langs je ruggengraat bewogen. De energie in je lichaam gaat weer stromen en alle organen krijgen weer nieuwe energie waardoor er transformatie kan plaatsvinden.

De massage wordt toegepast op de blote rug. Heb je dit liever niet dan kan de behandeling ook gegeven worden bij het dragen van een dun (liefst zijden, viscose of katoenen) hemdje.

Resultaten van een Vlindermassage zijn:
Totale ontspanning/ rust, veiligheid, geborgenheid/ vermindering van stress/ verlichting van pijn, loslaten van spierspanning en oude blokkades/ soepeler worden van gewrichten/ volop stroming van energie/ herstel van het zelf-genezend vermogen van de organen/ in balans komen van lichaam en geest/ transformatie op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau/ verzachting bij teveel aan weerstand of verharding in het lichaam.

De Vlinder staat symbool voor transmutatie (transformatie op celniveau), vreugdedans en de ziel. De vlinder herinnert je er aan veranderingen door te voeren wanneer de kans zich daartoe voordoet. En de vlinder leert je tevens dat groei en veranderingen zo zacht, zo plezierig en zo vreugdevol kunnen voltrekken als jezelf wenst.

Een sessie duurt ca. 60 minuten.
Adres: Eisenhowerstraat 10 in Oss
Prijs: € 50,=

Voor het maken van een afspraak: bel 06-12276333 of gebruik het contactformulier