ENERGY TRANCEDANS | reacties (1)

Michiel. : “Ik heb de trancedans avond als heel prettig, veilig en mooi ervaren en ik blijf graag op de hoogte van de trancedans avonden die je organiseert.”


Paul. : “Heb de trancedans als verhelderend ervaren, het helpt me bij mijn zoektocht naar mijn ware aard, het loslaten, het kunnen leven in het hier en nu, stopt het tobben en opent mijn hart voor het geven van onvoorwaardelijke liefde. ”


Victor. : “Het effect van de dans was vooral de eerste paar dagen, zowel fysiek als mentaal, goed voelbaar. Ik was erg ontspannen en had rust in mijn hoofd. Ik had het gevoel dat ik 2x meer kon hebben als normaal. Geleidelijk kom je weer terug in de ‘dagelijkse ritme’……al met al een mooie ervaring: voelt en doet goed, zeker voor herhaling vatbaar ”


Walter. : "De trancedans was voor mij een heel bijzondere ervaring: u laten meedrijven door de klanken, echt een bevrijdend gevoel. Ik heb het gevoel dat er een switch is omgezet in mij. De dagelijkse dingen voelen intenser en bewuster aan. Heb ook terug meer energie om dingen aan te pakken. Bedankt voor deze ervaring.”


Nicole: “De blinddoek was iets wat mij tegenhield en daardoor had ik het bijna niet gedaan. Ik weet nu dat de blinddoek de overgave echter makkelijker heeft gemaakt. Het is juist hetgeen waardoor ik me helemaal kon laten gaan. Ik vond het dan ook heel bijzonder. De dag erna was heel bevrijdend, kon helemaal zijn, mezelf zijn, loslaten. Ik was bij vrienden en die vonden dat ik zo vrolijk was, voor mijn gevoel kwam dat door de trancedans. Een paar dagen erna was ik heel emotioneel… Ik moet een beslissing gaan nemen wat ik wil en dat is loslaten van mijn werk. Trancedans kwam voor mij op het juiste moment: je moet echt loslaten en op jezelf vertrouwen. En dat is wat ik nu erg nodig heb."


Annemarie: “Ik ervaar vaak sereniteit, veiligheid en stilte in jouw nabijheid. Het is een erg persoonlijke reis, kwetsbaar, die erg zuiver wordt ingezet. En jouw ritueel vooraf is essentieel in de veiligheid m.b.t. het in de cirkel treden. Wat ik zelf jammer vindt is dat de muziek soms house invloeden heeft, maar dat is persoonlijk en gister moest het ook helemaal zo zijn! Maar dat is ook overgave… Het werkt bij mij nog vaak lang door, meestal heb ik dromen vooraf of erna. Het brengt mij verdieping in mijn wezen en inzicht in het verwerven van spiritualiteit in mijn dagelijks leven."