STEMCREATIE | reacties (1)

Jolanda: “Ik kwam met de volgende verwachting naar de cursus stemcreatie toe; in contact komen met mijn eigen stem en deze laten klinken, ruimte innemen. Durven doen! Ik sla op slot wanneer ik in de aandacht/picture wordt gezet of mezelf zet. Waar dat vandaan komt is niet onbekend voor mij. Dat het letterlijk mijn stem doet verlammen/vervagen wel. Hoe communiceer ik met mijn ware zelf, hoe oprecht klinkt mijn stem, emoties, intonatie. Ik heb nieuwe inzichten gekregen over mezelf door met mijn stem en lijf bezig te zijn. Dat voelt goed en daar ben ik Ingrid en mezelf dankbaar voor. Een fijne thematische cursus waar ik met warme gedachtes aan terug denk. Omarm. Ik hoop dat er een vervolg cursus komt met daarin nog meer klank, beweging en rituelen.”


Henk: "Een hele mooie manier om in contact te komen met je diepste ZIJN, verrassend en tegelijk uitdagend, maar ook confronterend. Waaraan je uiting geeft middels je stem. Een hele mooie manier.”


Piet: "Prima kennismaking in alles wat er mogelijk is met de stem, de stem die wij allemaal zo dichtbij hebben.”


Brenda: "Tijdens de cursus heb ik m.b.v. mijn eigen stem en de geleide oefeningen meer bewustzijn en inzicht gekregen. Het werken met mijn stem heeft me de mogelijkheid geboden mijn pijn te verwerken en los te komen van oude opvattingen. Ik heb jouw begeleiding als bekwaam, veilig, integer, helder en zorgvuldig ervaren.”


Ingrid: "Ik ben nog steeds aan het nagenieten van de Klankmarathon van gistermiddag! Wonderlijk èn HARTverwarmend wat er gedurende die 4 uur is ontstaan en dat 'alleen maar' door geen woorden meer te gebruiken, maar alleen maar klanken. Het voelde als een warm, zacht, aangenaam en liefdevol bad waarin ik 4 uur lang kon 'badderen': héérlijk!!”


Dieke: "Ik heb genoten van de workshop! Ik vond de oefeningen erg mooi en jouw begeleiding ook integer en open….. Ik vond het erg leuk en ging weg met goede energie. Bedankt en wie weet tot een volgende keer!”


Caecil: "De workshop Stemcreatie vond ik heel prettig, de manier waarop het gegeven werd: je integriteit, je warmte, liefde en ruimte. Grote waardering voor je en nogmaals hartelijk dank. Het woord ‘vertrouwen’ is me bij gebleven en nu ik dit schrijf dringt dit weer opnieuw tot me door.”