STEMCREATIE | reacties (2)

Jolande: "Nogmaals dank voor de bijzondere middag. Het werkt inderdaad nog na, ik voel me geaard en het klinkt door in mijn hoofd….. Ik ben veel bezig met intuïtief werk en deze vorm kende ik nog niet. Het voelde voor mij zoals ik me tussen mijn paarden beweeg: gewoon ZIJN!”


Helma: "De klanken hebben ook in mij duidelijk nageklonken. Een prettig effect van een middag klinken. Af en toe doen ze dat nog steeds…… weer een ervaring rijker. Bedankt hiervoor!”


Monica: "Voor mij heeft het klinken vooral grondend gewerkt. Het was fijn om 4 uur op deze eerlijke wijze bij mezelf te zijn en van daaruit met anderen contact te maken. Na afloop was ik fysiek moe, ik had geen behoefte aan contact met anderen, zeker niet aan praten. Het voelde en voelt goed. Ook nu ben/ blijf ik meer bij mezelf… Dank voor het neerzetten van de energie, het samen mogen klinken en de heerlijke soep.”


Ingrid ter Horst: "Ik ben nog steeds aan het nagenieten van de intens mooie Klankmarathon van gistermiddag met een fijne groep mede-"Klankmarathonlopers" Van heel ingetogen en sereen naar heel uitgelaten en speels, van bijna helemaal stil naar gigantisch veel volume vol diverse klanken, van frustratie en verdriet naar uitgelaten lachen en van harmonieuze melodieën naar te gekke ritmes. En dan die intense stilte na afloop die tegelijkertijd vol was van alle klanken.....WOW!!! Wat een wonderbaarlijke ervaring! Absoluut voor herhaling vatbaar!! En al is het nog behoorlijk ver vooruit, maar noteer alvast 25 januari 2015 in je agenda voor de volgende Klankmarathon! ”


Dorie: "Ik heb het erg fijn gevonden om mee te doen, al had ik in het begin iets van dat ik dat nooit zou kunnen, zo aan 1 stuk door…….Het was echt een beetje een soort hergeboorte: ik voel nu nog steeds dat ik meer ruimte om me heen heb en steviger in mijn vel zit. Echt een verrassingsdag!”


Jelly: "Het was erg fijn om diverse gevoelens te ervaren, o.a. mijn grenzen. Ook het bij mezelf zijn en later daarvanuit meer contact te maken en mezelf zelfs te laten zien. Ook mijn schrikgevoelens als ik iets deed of een reactie terugkreeg en merkte hoe kwetsbaar ik me dan voelde…. Ondanks dat 4 uur me te lang was ben ik heel blij met de ervaringen en het bijzondere contact wat we onderling met elkaar hadden.”